Print this page

Kur nuk i lajmrohesh gruas mund të ndodhë...

13 Nov 2016

Ndonjëher nuk është e thënë kotë se gruaja xheloze mund të rrah.

Kjo e fundit i ndodhi një burrit në Tailandë kur kishte dal për tu argëtuar dhe nuk i kishte treguar gruas së tij, dhe ajo e kërkoi tërë natën, mirëpo kur e gjeti qka ndodhi kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)