Print this page

Tuneli i pingiunëve

21 Nov 2016

Ndonjëher mirësia e njeriut është shum e mire.

Kjo që ndodhi është një shembull i mire ku në Oamaru të Zelandës së Re kanë bërë një tunel pasi aty rruga është shum e frekuentuar dhe ju kan mundësuar që pinguinët të mos rrezikohen nga makinat.

Rate this item
(0 votes)