Print this page

Gaforret grabitqare...

24 Nov 2016

Ndonjëher gjatë xhirimeve mund të na ndodhin gjëra të pazakonta.

Kjo u i ndodhi një turisti i cili ishte duke xhiruar me GoPro disa gaforre dhe ato sa nuk ja kishin marrë atë.

Rate this item
(0 votes)