Print this page

Jeton në rrugë ..

27 Nov 2016

Jetoi 6 muaj në nënkalim, por ai vendosi ta bëjë banesën e tij luksoze.

Kjo ndodhi kur ai i morri dy divane i vendosi shtratin për dy persona guaskën e tualetit dhe me një jakuzi të improvizuar e tërë kjo është bërë nga vullneti i tij.

Rate this item
(0 votes)