Print this page

Balerina që bënë tush në oborrin e saj...

28 Nov 2016

Ajo quhet Anastasia Volochkova dhe ishte një balerin e shkëlqyer në Rusi.

Mirëpo u përjashtua sepse ka shtuar pesh, por si duket Volochkova nuk e përjetoi edhe aq rënd këtë përjashtin sa që bënë banjë në mengjes heret në acar në vaskën që e ka në oborr, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)