Print this page

Si doli nga dera emergjente?

30 Nov 2016

Ajo është një grua dhe u hodh nga aeroplani nga dalja emergjente.

Por si duke ajo u bë e ditur se nuk është në gjendje të mirë dhe ka probleme psikologjike, për më shum se si u hodh ajo kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)