Print this page

Kujdesi në rrugë apo hakmarrja...

01 Dec 2016

Ndonjëher edhe kur të tjerët të bëjnë keq ti nuk duhet të ja kthesh.

Mirëpo një motoçiklist i cili ishte duke pësuar keq nga një vetur, ai i afrohet afër asaj veture dhe i thotë të ndaloj sepse shoferit të veturës i kishte rënë kuleta, për më shum ndiqeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)