Print this page

Martesa e Zonjushes Li !!!

02 Dec 2016

Nuk është e thënë kotë se dashuria nuk njeh moshë.

Kjo i ndodhi një djaloshi që ishte dashuruar në arsimtaren e tij, deri sa ai ishte 17-18 vjeçar dhe kishte vendosur ti propozonte martes arsimatres së tij, mirëpo si reagoi Zonjusha Li kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon.

Rate this item
(0 votes)