Print this page

Kamioni Volvo apo paraglajderi??

04 Dec 2016

Jo gjithqka është ashtu si duket ndonjëher gjërat ndryshojnë.

Kjo e fundit ndodhi në Kroaci kur një kamion Volvo e ka një paraglajder i cili tërhiqet me të dhe lëviz, për më shum shikojeni edhe ju videon.

Rate this item
(0 votes)