Print this page

Ishte ne koma apo jo ???

05 Dec 2016

Ndonjëher familjaret mundohen të bëjnë më të miren për ju.

Kjo i ndodhi një njeriu që kishte përdorur drogë për 13 vjetë, mirëpo ai ishte ne gjum dhe familjaret vendosen të bëjnë se ai ishte ne koma për një kohë të gjatë.

Rate this item
(0 votes)