Print this page

Si u godit balerina ?!!

10 Dec 2016

Ndonjëherë edhe humbja është pjesë e lojes.

Mirëpo kjo thënje nuk vlen për të gjith, si shembull gjatë një ndeshjes të arteve marciale njëri sportist kishte humbur dhe nga inati e nervoza kishte filluar ta qëllonte një balerinë.

Rate this item
(0 votes)