Print this page

Si e mashtroi të dashurin ??

12 Dec 2016

Ndonjëherë dashuria mund edhe të të çmend.

Kjo e fundit ndodhi nga një grua e cila i kishte bërë një video kinse po mbytej dhe kur të vjen i dashuri i saj ta shikoj atë të mbuluar me gjak, por si reagoi ai kjo ju mbetet që ju ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)