Print this page

Polici më indiferent në botë!!

16 Dec 2016

Nuk mund të besoni se si duhet të reagonte një policë indiferent.

Kjo e fundit ndodhi kur në Indonezi një polic e ndaloi një grua dhe në momentin që donte të ja jepte gjobën ajo reagoi ashpër dhe e sulmoi atë.

Rate this item
(0 votes)