Print this page

Si u rrëzua në shkallët lëvizëse ?

20 Dec 2016

Ajo ishte një grua e cila ishte nisur të shkonte më shpejt në metro.

Kjo e fundit ndodhi kur ajo shkoi në spital para metros, sepse morri shkallët lëvizëse dhe u rrëzua, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)