Print this page

Si duhet bërë video të fshehta?

22 Dec 2016

Jo të gjith mund të jenë të zgjuar dhe të bëjnë materiale për të shitur.

Një burrë nga Rusia kishte vendosur kamera në guaskën e tualeteve të sallave të sportit, kinemave, teatrove, në mënyr që të bënte material  për të shitur përmes internetit, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)