Print this page

Njeriu më i pa pastërt !!!

23 Dec 2016

Ky është njeriu më i pa pastërt në botë.

Ai është një 82 vjeçarë dhe ai nuk është pastruar me ujë sepse e urrenë atë, por po ta shikoni ai nuk mund të vërehet nga toka apo nga shkëmbinjët.

Rate this item
(0 votes)