Print this page

Si bënë parti në aeroplan tri shoqe?

24 Dec 2016

Ato ishin të parat që e shijuan fluturimin luksoz.

Kur ishin duke udhëtuar në aeroplan ato kuptuan se ishin të vetme dhe e u trajtuan sikur të ishin yje, për më shum ndiqeni edhe ju videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)