Print this page

Si u zgjua nga gjumi punëtori ??

25 Dec 2016

Jo të gjithë kolegët e punës janë të mirë njëri me tjetrin.

Kjo e fundit ndodhi në Britani të Madhe kur njëri kishte fjetur në orarin e punës dhe kur erdhi kolegu i tij se si e zgjoi kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)