Print this page

Fjalët e para që ja tha gruas pas 20 vite !!!

02 Jan 2017

Nuk është e thënë kot që thuhet se meshkujt e kan kokën e fortë sikurse guri.

Këtë gjë na dëshmon Otou Katayama nga Nara e  Japonis i cili nuk i kishte folur gruas së tij për 20 vite, vetëm se ajo kishte thënë diqka dhe ai është nervozuar, por se cilat ishin fjalët e para që ja tha kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)