Print this page

Si dështoi emisioni festiv !!!

04 Jan 2017

Emisioni Loop nga Scott Tweedie dhe Olivia Phyland ku transmetohet në Australi ju dështoi emisioni fesstiv.

Kjo arsyje sepse mysafirët nuk kishin entuziazëm që të ju bashkoheshin atyre dyve dhe ishin shum të ngurt, për më shum shikojeni edhe ju videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)