Print this page

Si reagoi babai kur pa foshnjën për herë të parë?!

05 Jan 2017

Askush nuk mund ta përshkruaj se si është ndjenja kur lind fëmija dhe nuk i je pranë.

Këtë më së miri na tregon një mësues i cili ishte duke dhënë mësim dhe një veturi i hyri në kals dhe e bëri për kujdes intenziv, por cili ishte reagimi i tij pasi e pa vajzën e tij kjo ju mbetet që ju ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)