Print this page

Sorra intelegjente !!

11 Jan 2017

Ngjarja ka ndodhur në Rusi, kur u publikua një sorrë inelegjente.

Aty shihet një dritare të një zyreje kur u afrua një sorrë dhe asgjë nuk e ndaloi ta merr at që donte.

Rate this item
(0 votes)