Print this page

Si e ndërtoi muzeun në ujra të ishullit ?

13 Jan 2017

Ai quhet Jason deCaires Taylor dhe ka krijuar një muze në ujrat e ishullit Lanzarote të Spanjës.

Ai mbledh skulptura të shumta të cilat mbërrijnë një madhësi të një njeriu mesatar, mirëpo se si e ndërtoi ai këtë gjë kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)