Print this page

Efekti kokain dhe peshku i gjallë!!!

14 Jan 2017

Ndonjëherë adoleshenca është shum e dëmshme për të rinjët.

Në ngjarjen në vazhdim mund ta shihni një të ri se si merrte kokainë dhe pas disa minutave kur hyri nën efektin e saj, mund ta shikoni se si ka futur në gojë një peshk nga akuariumi, për më shum ndiqeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)