Print this page

Si u rrëzuan kontejnerët?

18 Jan 2017

Autostrada në Bradford të Anglisë u bë e bardhë e tëra.

Kjo ndodhi kur 12 kontejnerë u rrëzuan nga kamioni dhe aty u bo e gjitha krejt e bardhë, por se cilat ishin shkaqet kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)