Print this page

Qeni i "selfive"

24 Jan 2017

Një adoleshente tajlandeze na tregon për qenin e saj Siberian.

Edhe pse nuk mund ta kuptoni se qfarë është duke thënë vajza, përveq Tuatom qeni që quhej ashtu dhe se ai kishte shum dëshirë "selfien"

Rate this item
(0 votes)