Print this page

E grabiten bankomatin apo jo?

25 Jan 2017

Askujt nuk i kishte shkuar në mendje se të vjedhin bankomatin.

Kjo e fundit edhe pse kishte nddodhur në vitin e kaluar është shum e madhe dhe një plaçkitje e keqe që keni mundur ta vjedhin ndokush, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)