Print this page

Prej tornados përfundoi në vaskë

27 Jan 2017

Nuk mund ta besoni se qka është në gjendje të bëjë një tornado.

Kjo ngjarje ndodhi në SHBA dhe ishte një javë e tërë tornado, por një 75 vjeçare për të shpëtuar kishte hyrë në vaskë, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)