Print this page

Pse e rrahu majmunin në kopshtin zoologjik

29 Jan 2017

Jo të gjithë dinë të sillen me kafshët e pa mbrojtura.

Kjo e fundit ndodhi në Jodphur të Indisë kur një burrë i pa emëruar njëher i kishte dhënë ushqim një majmuni dhe pastaj e ka rrahur atë për më shum shikojeni edhe ju videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)