Print this page

Të mirat e poqit elektrik !!!

31 Jan 2017

Jo të gjithë janë punëtorë dhe kreativ me ide të ndryshme.

Një njeri vendosi të bëjë diqka kreative në mënyr që gjërat e vjetra të mos ti hudhim por ti përdorim, kjo ndodh me një poqë elektrik, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)