Print this page

Prifti që u godit si e pësoi?

01 Feb 2017

Ai ishte një peshkop në SHBA dhe besonte në fenë e tij.

Mirëpo përderi sa ai i thotë një besimtari që ti thotë fjalët " Fali mëkatet tona dhe të ço në jetën e përjetshme" prifti e merr një të goditur, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)