Print this page

Fokusimi i Martinez i habitshëm

07 Feb 2017

Ajo quhet Patricia Martinez dhe kishte marrë pjesë në një garë televizive.

Por si duket kamerami ishte shum i fokusar nga gjoksi i saj, dhe aqë shum ishte habitur sa që edhe kameren e fokusoi atë, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)