Print this page

Hajnin e dërgoi në polici me dyer...

08 Feb 2017

Jo gjithmon ju shkon mire vjedhja hajnave.

Kjo i ndodhi një të riut nga Bogota e Kolumbisë kur tentoi ta vidhte një grua, por si duket shoferi i autobusit ishte i zoti dhe e dërgoi atë në polici, por se si e dërgoi kjo ju mbetet juve që ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)