Print this page

U dënua 1 vjet me burg dhe e goditi gjykatësin me ...

12 Feb 2017

Jo gjithmonë dënimet na bëjnë të butë.

Kjo e fundit ndodhi në Shtete të bashkuara kur një 20 vjeçar pasi theu rregullat e lirimit me kusht ai u denua me 1 vjet burgim mirëpo se qfarë bëri pasi e dëgjoi këtë fjal nga gjykatësi kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)