Print this page

Si u rrëzua tavani

13 Feb 2017

Ndonjëherë kur ki mundësi ndihme të ja japësh dikujt atë mund të ja japësh gjithkujtë.

Ai quhet Tom Foster dhe ishte i pranishëm dhe e kishte ndihmuar ta mbaj një panel që ka rënë tavani i një klubi të natës dhe i kanë ndihmuar ta mbajë, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)