Print this page

Për çka i shfrytëzoi pushimet!!

14 Feb 2017

Ajo ishte vetëm një 22 vjeçare dhe quhet Sarah Kohan ku për një kohë të shkurtër bëri shum ndjekës në instagram.

Ajo prej fëmijëris së saj i kishte shfrytëzuar pushimet për të bërë foto me gjallesa të ndryshme, dhe ajo kishte zgjedhur shum vende të ndryshme si Bora Bora Hawaii, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)