Print this page

E pësoi keq nga birra dhe shoqëria!!

16 Feb 2017

Deri më tani askënd krenaria nuk e ka bërë të rritur.

Por në videon e postuar shihet një djalosh që kishte dalur për të skijuar me anije i zbathur dhe se njëkohësisht duke e sfiduar veten se mund edhe të pinte një birrë, mirëpo kjo e dërgoi në një të përplasur me fytyr në ujë.

Rate this item
(0 votes)