Print this page

1 litër vodka për 40 sekonda...

19 Feb 2017

Edhe pse bëjmë bast ndonjëherë nuk e mbajmë atë edhe pse humbim.

Mirëpo një i ri nga Zelanda e Re e kishte humbur bastin e tij në lojëra elektronike, dhe basti i tij ishte ta mbaj shallin e kundërshtarit dhe ta pijë një litër vodka mbrenda minutes.

Rate this item
(0 votes)