Print this page

Hyri ne librin e Genisit me vezë

20 Feb 2017

Ai quhet Ashrita Furman dhe vjen nga Londra, ku e kishte thyer rekordin me vezë.

Ai prej 68 vezë vetëm një e they duke i kthyer ato, për më shum ai edhe e kishte thyer rekordin e më parshëm, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)