Print this page

Frika nga aeroplani...

23 Feb 2017

Edhe pse ishte e vështir ai ishte një pilotë i mirë.

Kjo ngjarje ndodhi në Ledds Bradford Airport të Anglis kur një aeroplan menxi ateroi prej vështërsive nga shiu dhe erërat e fuqishme që ishin.

Rate this item
(0 votes)