Print this page

Ndihma nga të huajt ndonjëherë është shum e mirë...

24 Feb 2017

Ajo ishte një nënë e lodhur dhe nuk mund ta ndalte fëmijën e saj.

Por për ndihmë i doli punojësi i supermarketit në Skoci, i cili edhe pse nuk e kishte për detyr ai e kishte ndihmuar.

Rate this item
(0 votes)