Print this page

Humbja bastit dhe pasojat e tij ...

25 Feb 2017

Ai quhet Paul McGroty dhe vjen nga Bethgate i Skocisë ku e kishte humbur bastin e tij.

Por qka është më e rëndësishmja ai duket se i kishte rënë pishman sepse u desht të zvishej në rrugë dhe të bënte kinse po notonte.

Rate this item
(0 votes)