Print this page

Si u humbi balanci?!

27 Feb 2017

Ndonjëher hobi është më i rrezikshem se dëshira për të bërë atë.

Kjo ndodhi në Nice të Francës kur disa burra kishin dalur për të u ngjirut në male, mirëpo njëri e humbi balancin dhe ai u rrëzua por nuk ra në humnerë sepse ishte i lidhur me mbajtësen adekuate, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(15 votes)