Print this page

Cima dhe këpucat e tij

25 May 2014

Një përmbledhje e shum skeqeve që ndodhin nga artistët tanë.

Por cili prej tyre është më i miri prej tyre, ai me Cimen apo me Kafenen, kjo ju mbetet që ju ta vlerësoni ju.

Rate this item
(1 Vote)