Print this page

Qumili dhe humori i tij

26 May 2014

Një lypsarë i cili është në mes të rrugës i mungojn të gjitha.

Por në ndërkohë është edhe një familje tjetër ashtu të cilët nuk kanë mirëpo njëri se qka i bënë gruas së tij për para, kjo ju mbetet ju që ta shikoni në videon e më poshtme.

Rate this item
(0 votes)