Print this page

Kreveti fërr fërr

28 May 2014

Ajo është rekalamim i krevatiti dhe si realizohet.

Kjo është një parapregaditje e një reklame që prezantuesi i mëson dy pleq të thojnë se ai shtrat është i mirë dhe se munden që të flenë rehat.

Rate this item
(0 votes)