Print this page

Qumili dhe Moja e pleqëria

29 May 2014

Ata janë në fazën e pleqëris së tyre.

Cila është arsyeja e tyre se nuk mund të ndahen dhe se a kanë ndonjë keqkuptim në mes veti, kjo ju mbetet ta shikoni ju në videon e më poshtme.

Rate this item
(1 Vote)