Print this page

Zybaja e Moja dhe këngëtarët

30 May 2014

Ato të dyjat janë ulur dhe bëjnë gëzuar pë vitet e tyre.

Por se kur ta pyesin njëra tjetren për vjetët e tyre ato nuk besojn, sepse thojnë se janë më të vjetra.

Rate this item
(0 votes)