Print this page

Bimi dhe vjehrra

31 May 2014

Si është të kesh vjehrren në shtëpi këtë gjë na tregon Bimi.

Ai kur kthehet e gjenë të shtrirë në tokë dhe se përmenjëher e thërret ndihmën e shpejt dhe si reagojnë mjekët kur i thojnë se është vjehrra e tij dhe jo nëna.

Rate this item
(1 Vote)