Print this page

Lyta dhe aspirini

01 Jun 2014

I është sëmur gruaja dhe si përkujdeset për të.

Ai aq shum e donë të shoqen e tijë sa që është edhe shpirtin ta japë për të, por se qka ju ndodh atyre kjo ju mbetet ju që ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)